Aquest és un bon
llibre per tastar i degustar, aquest és un bon llibre per llegir. La
protagonista de la història és una cullera, sí una cullera, es diu Cullerina i
té un munt de receptes boníssimes creades per ella mateixa.
Us recomanem
aquest llibre de cuina pensat per als
més petits de la casa, un llibre on aprendran tot allò que s’ha de tenir en
compte a l’hora de manipular els aliments, aprendran quins són els millors
materials per cuinar, aprendran l’orígen del diferents ingredients utilitzats,
les seves propietats i un munt de curiositats. En aquest bonic receptari la
Cullerina ens ensenya un munt receptes diferents i creatives pensades per ser
fetes pels nens amb l’ajuda sempre d’un adult.
Els autors del
llibre són la Laia i en Jordi Puigdellívol, la Laia ha escrit el text amb totes
les receptes i en Jordi l’ha il·lustrat.
El passat mes
d’abril la Cullerina va fer una visita a
Sant Vicenç de Castellet i l’autora, la Laia va presentar el llibre a la
biblioteca. La Cullerina va reunir tots
els nens i les nenes i els va ensenyar a
preparar una deliciosa recepta. Mentrestant, la Laia es va quedar amb
els pares i mares per explicar-nos què la va motivar a escriure el llibre i ens
va dir: “L’alimentació pren una gran
importància en el nostre dia a dia. Menjar bé és fonamental per mantenir la
salut i estar en plena forma i la infància és l’etapa clau perquè els nens/es
adoptin bons hàbits alimentaris que perduraran al llarg de la seva vida. Per
això, considerem la cuina una molt bona eina educativa que ens ajuda a
aconseguir-ho d’una manera divertida i original”
El llibre és una
bona eina per promoure una alimentació saludable i responsable, per potenciar
l’ús dels sentits a la cuina mitjançant la introducció de nous aliments, per
desenvolupar actituds i valors envers l’alimentació, proporcionar educació
alimentària, conèixer aspectes socials i culturals de l’alimentació i Implicar
les famílies a realitzar una alimentació saludable a casa.
Us animem a
llegir-lo i a degustar-lo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada